Martin Steenhaut is verhinderd omdat hij momenteel in het buitenland is en niet zeker is dat hij tijdig terug ging zijn. Zijn lezing wordt uitgesteld naar het najaar 2024.

“PROFESSIONAL FINE ART WILDLIFE PHOTOGRAPHER“

Martin Steenhaut is een gepassioneerde natuurfotograaf die probeert met sterke momenten en unieke blikken de schoonheid en kwetsbaarheid van onze natuur in beeld te brengen. Een all round fotograaf die wel klemtonen legt op vogels, zoogdieren en landschappen, steeds met het grootste respect voor zijn onderwerp. Een foto is geen trofee die je ten koste van alles mag maken. Met de altijd groeiende populariteit van de natuurfotografie komt er ongewenste druk op de natuur. Daarom is je onderwerp respecteren en verstoring vermijden een gouden regel. En die gedachte vind je ook terug in elk beeld van Martin

Door admin